IGP Fidija
07-15h, office@fidija.me020 62 11 40
Visokogradnja

Izgradnja porodičnog stambenog objekta , Novo Selo, Opština Danilovgrad

2021
KO Novo Selo, Danilovgrad
INVESTITOR:
Privatna investicija

Kratak opis

Objekat je u potpunosti arhitektonski prilagođen podneblju u kom se nalazi i u svom spoljašnjem izrazu koristi kombinaciju prirodnih materijala za oblaganje i pokrivanje (kamen, drvo, crijep) na taj način poštujući ambijent u kome je izgrađen.

Radi se o porodičnom stambenom objektu, prizemnog tipa, bruto površine od oko 305m2 sa pomoćnim objektom čija je bruto površina oko 27m2. Naravno, objekat posjeduje garažni prostor i ostavu.

Potpuna funkcionalnost i komfor su dostignuti izgrađenim spoljašnjim bazenom, kao i natkrivenom terasom kao prostorom planiranim za odmor i rekreaciju korisnika, u oplemenjenom okruženju prirodnog zelenila i blizine rijeke.

Ispred objekta je prilazna pješačka i kolska staza koje su popločane prirodnim kamenom u bijeloj boji.

Enterijer kompletnog prostora je prava kombinacija modernog i tradicionalnog. U prostranom dnevnom boravku dominira kamin, plafonska površina sa otkrivenom drvenom krovnom konstrukcijom, kao i moderna kuhinja opremljena savremenim aparatima.

Za neometan odmor stanara predviđen je odvojeni spavaći dio, isplaniran tako sobe imaju zasebna kupatila i pristup vešeraju.

U smislu energetske efikasnosti, navodimo da je objekat zatvoren kvalitetnom aluminijumskom bravarijom u braon boji, a predviđena dobra toplotna izolacija omogućava stanarima zaštitu od (karakterističnih za ovo područje) visokih ljetnjih temperatura, naravno i visok nivo uštede energije na zagrijavanju prostora tokom zimskog perioda ili hlađenja istog tokom ljeta.

Noćno spoljašnje osvjetljenje objekta dodaje na atraktivnosti i doživljavanju potpunog vizuelnog ugođaja kompletne slike.

Video

Zavrseni radovi

Izvodjenje radova

web & mobile apps development